VELKOMMEN TIL SPORTYGÅRDEN!

Vi har gjort drømmen virkelig!

På Sportygården tilbyr vi trening og aktivitet både fysisk i vårt eget treningsstudio og på nett! 

VELKOMMEN TIL SPORTYGÅRDEN!

Vi har gjort drømmen virkelig!

På Sportygården tilbyr vi trening og aktivitet både fysisk i vårt eget treningsstudio og online! 

Placeholder Image
Placeholder Image

SPORTYGÅRDEN er både et fysisk sted og et online univers av aktivitet og treningsglede!

Her er noe av det vi tilbyr:

Placeholder Image

Personlig trening 1-1 eller duo

I vårt treningstudio på gården tilbyr vi trening 1 til 1 eller trening i duo med partner, venn eller kollega. Du eller dere får et skreddersydd opplegg tilpasset form og målsetting.

LES MER
Placeholder Image

Ukentlige gårdscamper

Hver uke tilbyr vi faste bootcamper her på gården. Bli med på en effektiv treningsøkt sammen med andre treningsglade folk! Passer for alle nivåer.   

LES MER
Placeholder Image

Jentecamper 

Vår og høst tilbyr vi jentecamper her på gården. Bli med på en helg full av trening, god mat og fellesskap. Du drar herfra full av energi og motivasjon til å fortsette på egenhånd.

LES MER
Placeholder Image

Bedriftstrening

Å gjøre grep for helsen til de ansatte kan være en stor investering for en bedrift. Vi har lang erfaring med helsefremmende arbeid i bedrifter.

KONTAKT OSS FOR MER INFO

Hvem er vi, da?

Jo, vi er Anne Marte Sneve og Anders Skiaker Myhra. Sammen med våre tre jenter Maren (3 mnd), Hedda (4) og Oda (snart 6) tilbringer vi gode dager på SPORTYGÅRDEN vår på Hadeland én time utenfor Oslo. Også hunden Fia og katten vår Lissi, da, de bor også her!

SPORTYGÅRDEN er en fredelig og god plass med masse skog og områder vi kan boltre oss i som familie, men hvor vi også innbyr til både bootcamper, treningstimer, treningsleirer og annet gøy for både private og bedrifter.

Om Anne Marte Sneve

Jeg har tro på at det enkle ofte er det beste. At du kan være i aktivitet og få god effekt uten treningsenter og masse dyrt utstyr.

Jeg har tre barn og vet at hverdagen kan være hektisk for mange. Derfor brenner jeg for å gjøre aktivitet enkelt og familievennlig.

Jeg har jobbet som personlig trener i tv-serien Tv2Sporty,for Hjemmet, Budstikka og KK. Nå bidrar jeg i God Morgen Norge, i tillegg til at jeg nå hjelper seks  hadelendinger i form sammen med Avisa Hadeland. 

I tillegg holder jeg foredrag innenfor helse og trening og årlig treningsreiser. De siste årene har jeg jobbet aktivt med helsefremmende arbeid i næringslivet. (SportyMENY & NorgesGruppen+) 

Utdannelse:
Master i Helsefremmende arbeid, USN
Massasjeterapeut, IFH
Personlig trener, NIH
Kostholdsveileder, Bjørknes
Kroppsøving 1-4 klasse, NIH
Idrettspsykologi, UIB

Bøker:

Styrkebibelen for jenter, Kagge Forlag
Overskuddsboka, Press Forlag
Supersunn Familie, Kagge Forlag
Makismal forbrenning, Gyldendal forlag.

Om Anders Skiaker Myhra

Å være i god fysisk form handler om mer en bare ren trening. Det handler om å være aktiv i hverdagen, ta valg som fremmer din egen helse og være bevisst på deg selv og hva du trenger. 

Jeg har en lang og begivenhetsrik karrière bak meg som håndballspiller som ble avsluttet etter 2017/2018 sesongen. Da hadde det blitt 17 sesonger i eliteserien. 

Ved siden av håndballen har jeg jobbet som personlig trener på SATS Sjølyst og SATS Bekkestua før jeg etter hvert startet for meg selv med eget studio i Bærum, Verket PT. Jeg har bred erfaring med forskjellige kunder i alle aldre. Fra 14 år og faktisk helt opp til 93 år! 

Jeg har bred erfaring som hjemme PT- hvor jeg møtte opp hjemme hos kunden med treningsutstyr.

Jeg har også hatt bedriftskunder som Nordea og DesignIT. Over en 5 årsperiode var jeg med og bygget opp toppidrettslinja for håndball på Otto Treider Privat gymnas. Her hadde jeg bl.a hovedansvaret for den fysiske treningen av unge håndballspillere i samarbeid med Oslo Idrettssenter (OIS)

Utdannelse: 

Personlig trener, Active Education

Få inspirasjon via vårt nyhetsbrev

Hver måned sender vi ut ut råd og motivasjon innen trening og helse til de som har signert vårt nyhetsbrev. Vil du også få motivasjon? 

JA! JEG VIL HA TRENINGSINSPIRASJON!

Hva sier kundene?

 

Placeholder Image
Placeholder Image

Ressurser og treningsturer

Placeholder Image

Supersunn familie på 12 uker

Familien Storholt i Drammen går fra å være en stresset familie med lite energi til å bli en sporty, sammensveiset og supersunn familie.

Kjøp boka
Placeholder Image

Styrkebibelen for jenter

Tre inn i styrketreningens verden med en større forståelse av hvordan kroppen vår fungerer. Dette er den komplette guiden for jenter som vil trene styrke.

Kjøp boka
Placeholder Image

21 dagers utfordringen

Ønsker du en skikkelig kickstart for sunnere vaner. Bli med på 21 dagers utfordringen. En enkel og effektiv utfordring der du gjennom 21 dager skal gjennomføre 21 enkle økter.

Les mer om 21 dagers utfordringen

Nyheter fra SPORTYGÅRDEN

Powered by Kajabi